JOB NU 2020 er åben for tilmeldinger

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

JOBNU – 6 UGERS INTENSIVT KARRIERE DESIGN PROGRAM

For dig der vil have garanterede resultater og lande det fede job.

Vil du have et job du elsker at stå op til hver dag?

Dette intensive gruppebaserede coaching program er for dig der vil lande det job du elsker. 

På 6 uger får du taget masser af action henimod dit drømmejob med gennemtestede redskaber der garanterer dig resultater. 

Janetts programmer er en kombi af deluxe karrieredesign, masser af personlig udvikling og hardcore personlig branding – i ét og samme forløb.

Programmet er til dig, der:

✔️ikke får nok jobsamtaler eller kundemøder
✔️vil ud af dit nuværende job og lande et, der nærer dig som menneske
✔️
er i beslutningslimbo uden en klar vision til vejen mod dit næste job
✔️er stuck i et job, der ligger langt fra din oprindelige plan og drøm
✔️
planlægger at kombinere din karriere med flere jobs og evt. deltid
✔️er sprunget ud som solo-selvstændig eller freelancer i en tidlig fase
✔️
ved du gennemfører, når du får intensiv støtte og guidance over længere tid
✔️
vil tage styring over din karriere og gøre en forskel i et meningsfyldt job
✔️
vil rykke massivt på kort tid og lære masser af nye redskaber der med garanti flytter dig
✔️vil træne dit mod, gøre dig fri af begrænsninger og gøre en positiv forskel for andre (i det rigtige job og ikke et hvor du lader dig nøje med mindre end det du er i stand til)

og også dig der:

✔️ kommer til at lytte til din indre overtænker: nu har jeg igen ikke fået gennemført en forandring, et forløb, et kursus, et jobskifte, så nu er det igen min egen skyld at jeg ikke er nået længere. DET SKER IKKE PÅ DETTE PROGRAM.

Redskaberne du lærer på dette program virker – det garanterer jeg.


“Jeg skal have nyt job i år”
, var garanteret dit nytårsforsæt 1. januar, var det ikke?
Hvor langt er du nået? Sådan hånden på hjertet mellem Netflix binge og generel corona frustration?

Bare rolig. Alle undersøgelser viser, at det er svært, ja næsten umuligt at gennemføre store forandringer i ensomhed og på rå viljestyrke alene.

De mennesker du omgiver dig med er altafgørende for, at du har motivation og energi til at gennemføre dit jobmarathon.

Så er det godt du kan tilmelde dig dette gennemtestede og velstrukturerede karrieredesignprogram, der guider dig sikkert i mål – med de fedeste Karrieredesignere ved din side til at heppe dig frem – hele vejen i mål.

Når du har været igennem de 6 uger, vil du opleve …

 klarhed over de jobtyper, der giver dig mest glæde og formål og hvilke du helt skal undgå
 retning og plan for din jobdrøm – og viden om hvordan du får det til at ske for dig
 
indsigt i dine styrker så virksomheden ser, hvordan du skaber værdi fra dag 1
 
viden om de spørgsmål du skal stille, så virksomheden bare må se dig til en uddybende samtale
 
overblik over præcist hvad en virksomhed har brug for – og hvordan du leverer det til dem
 
oversigt over hvilke netværk du får mest glæde og resultat af at være i dialog med
 
dialog med masser af potentielle arbejdsgivere over længere tid med glæde og lethed
 den sikre metode der gør at du fremover med ro i maven fuldfører det du har sat dig for

JobNu har været som en kæmpe ressource. Jeg har været meget begejstret for vores daglige LIVE-sessions, som er meget mere forpligtende. Når man selv er på, opper man sig lidt mere.

Tankevækkende og givende. Ærlige og indsigtsfulde – og med velmente spark i bagen. Har altid følt, at jeg blev hørt og at der var tid til mig. Super fedt og lærerigt forløb. Det har været en effektiv måde at lære hinanden at kende, se hinandens sårbarheder og blokeringer og opleve at de ikke nødvendigvis er så forskellige fra ens egne.

Marlene Utzon

Film editor

Det var rigtig fedt at kunne sætte ord på mine styrker og få afklaret mine værdier i fht. hvilket job, jeg skulle gå efter. JobNu var en øjenåbner, der gjorde mig mere klar i spyttet i fht. hvad og vil og hvorfor.
Modul 2 kunne jeg især bruge til at skrive en målrettet ansøgning med fokus på hvordan jeg kan bidrage. Det var fedt at se konkrete eksempler på ansøgninger.
Det var en kæmpe værdi at have direkte adgang til dig. Det gav et boost, og jeg fik også vendt nogle svære situationer og blev mere afklaret. JobNu er for alle der er gået kold i jobsøgningsprocessen og virkelig har brug for et boost og en anderledes måde at gå til tingene på.

Kristine Dalgas

Cand.merc.

ALT DETTE LÆRER DU PÅ 6 UGER

En gang for alle at slukke for bullshitterstemmen inden i dig, der konstant fortæller dig at du ikke kan det ene eller det andet og derfor tager du ikke nok action på at lande det FEDE JOB.

Den fulde forståelse for, hvad der får virksomheder til at vælge dig (og hvad der får dem til at ignorere dig.) Vi træner det her igen og igen til du har en fuld PhD i det.

Indsigt i de løfter du skal tilbyde en virksomhed, så du stikker så meget ud, at jobtilbudene spammer din indbakke. Du kommer til at mestre det her.

Jeg kan på det kraftigste anbefale at man springer på JobNu programmet! Jeg fik værktøjer til at finde min kerne, modet til at tænke stort og troen på at min drøm slet ikke var urealistisk. Jeg fik de redskaber jeg dagligt bruger på at komme tættere på drømmen (som er blevet til en plan, fordi der nu er retning og action)

Katrine Grønhøj

Erhvervskunderådgiver

DE 6 MODULER I DETALJER

Der er 6 grundlæggende træningsmoduler, plus et stort bibliotek af inspirationsvideoer fra de bedste tankeledere i verden. 

I Modul 1 opdager du og sætter ord på, hvordan dit ideelle job ser ud. Du afdækker dine dybestliggende livsværdier, og du opdager og italesætter dine største styrker. Dette modul lægger et solidt fundament for at du får en helt naturlig lyst til at tage en masse action og nå i mål med dine ambitioner.

Programmet er designet ud fra Radical Transparency, dvs. vi arbejder med en udpræget grad af åbenhed, gennemsigtighed og tillid. Du får klarhed, indsigter og opdager sider af dig selv og dit talent, du ikke anede fandtes. Altsammen i et kærligt og konstruktivt samspil med os andre.

JobNu er designet til at få dig i daglig high action mode fra Dag 1. Vi mødes LIVE flere gange i ugen, så du får et unikt support og follow-up system i gruppen, som gør, at du automatisk kommer op i gear på en let og legende måde. Du bliver guidet step by step hele vejen. Selvom processen er intensiv, vil du nyde den – every step of the way!

I Modul 2 omformer vi dine værdier og styrker til handlinger, der skaber reel værdi for en virksomhed eller organisation.
Vi dykker ned i storytelling og du lærer at knytte effektive historier til alle dine resultater. Med historier skaber du billeder hos din modtager, der gør dem nysgerrige på at høre mere om det, du leverer.

Du bliver klædt på til at stå frem og præsentere dine styrker skarpt og konkret i alle situationer, hvor du føler, du skal “sælge” dit talent. Dette uanset om det er opkald, opfølgning, jobsamtaler, præsentationer, uformelle møder, netværkssituationer el lign.

Du opdager, at du står stærkt, fordi du har gjort det solide arbejde med at forberede historier, du kan trække på i situationer, hvor du bliver vurderet. Du føler dig tryg og stærk i din performance, og kan svare på alle tænkelige spørgsmål fra virksomheder og kunder.

I Modul 3 lærer du din indre researcher at kende. Med en forskers undersøgende approach afdækker du systematisk virksomhedens udfordringer og vigtigste behov. Modul 1 og 2 har givet dig et solidt indre kompas at holde dine kompetencer op imod virksomhedens vilkår og hverdag.

Du afdækker virksomhedens opslag grundigt og vælger aktivt til og fra mht hvilke stillinger du reelt har lyst til at søge. Du lære at stille åbne og nysgerrige spørgsmål til de ønsker virksomheden afslører i stillingsopslaget, og du bliver skarp til at grave informationer frem, du kun får adgang til i en personlig dialog.

Uanset om du søger job, bejler til en kunde du beundrer og gerne vil arbejde for, eller du går målrettet efter at lande funding til dit projekt – så er det nu, du systematisk lærer at afdække de helt konkrete problemer/udfordringer, du kan hjælpe med at løse.

I Modul 4 har du fået alle de cutting edge innovative værktøjer du skal bruge for at skrive ansøgninger eller salgsdialog materialer, der rammer virksomheden med præcision og virkelig får dem til at spærre øjene op for hvad du står for og leverer.

Du træner nu masser af nyskabende og kreative måder at præsenterer dit materiale på og du tager aktivt kontakt til et væld af virksomheder.

Du lærer at se virksomheder og kunder som de vigtigste relationer, og være i meningsfuld dialog med dem over længere tid. Det tager ofte mange samtaler, før din kunde eller virksomhed er klar til at sige ja tak. Denne proces kan ikke forceres – kun mestres med vedholdenhed og elegance.

Når de er klar til at købe dig, din arbejdskraft eller dit produkt, har du i dette modul lært lette og effektive metoder til at vise din værdi løbende og over lang tid. Derfor står du helt naturligt forrest i køen når nye jobs, projekter og opgaver skal besættes.

Modul 5 er du klar til at gå ud i verden med dit bidrag og dine værdier. Du opdager, at det er let at møde nye mennesker, når du er stolt af dit arbejde, og det du kan tilbyde.

Hvis du – som jeg – hader ordet “networking”, vil du elske dette modul. Du lærer en nem metode til at vælge netop de events, grupper og netværk, hvor du passer bedst ind – og helt undgå dem, din vibe og dine værdier ikke matcher.

Vi har en fest med at dele oplevelserne med hinanden, og du vil opdage, at du nu begynder at mestre kunsten at netværke på et helt nyt og langt mere effektivt niveau.

Du tiltrækker let de rigtige mennesker, fordi din hensigt er at komme fra et velforberedt, fun-loving og open-hearted sted i dig selv.

I Modul 6 bringer vi alle ovenstående moduler sammen og systematiserer dine aktiviteter, opfølgninger og samtaler på en let og overskuelig måde. Måden du organiserer og planlægger dine aktiviteter på er afgørende for, hvor hurtigt de manifesterer sig i dit liv.

Du beslutter, hvad du vil prioritere først – og ikke mindst – hvad du giver slip på, fordi der ingen energi er på det. Du siger endegyldigt farvel til den indre: “jeg bør også x og y”.

Du kommer til at lege med et fedt visuelt planlægningsværktøj, som skønne kvinder på tidligere hold har testet og godkendt, så du kan komme i gang med det samme.

Du fortsætter i din supportgruppe, efter programmet er slut. Nu tager du og de andre for alvor action med en fælles værktøjskasse, og I ser hinanden blomstre, stå tydeligt frem og nå jeres mål med glæde og lethed.

Elskede Job Nu programmet – lidt grænseoverskridende i starten, men er kommet til at holde mega meget af det. Både at jeg selv skal formulere og afklare hvor jeg er samt få inspiration og socialt nærvær i forhold til at se og læse de andres. ELSKER LIVE SESSIONS!!!!! Så vidunderligt med daglig inspiration, sparring, interaktion. Giver energi og glæde. Motiveret til at holde ved – forblive inspireret og aktiv. Er vild med microaction konceptet! og dine opfordringer til at ting ikke skal være perfekte er en stor hjælp til at komme ud over rampen! Gruppe sessions var så fede. Kan sagtens finde på at gå tilbage og se nogle af dem igen for inspiration fremadrettet.

Sofie Rasmussen

Projektleder

Jeg har allerde anbefalet JobNu til tre/fire af mine ledige/uafklarede venner, som jeg er sikker på kan få meget ud af Janetts tilgang til at have sig selv med, eller faktisk forrest, i processen. Alle der har brug for at få mod til at bruge deres talenter på en mere tilfredsstillende måde. Jeg synes at hele gennemsigtighedsprincippet er super givende. Jeg har fået ro i maven til jobsamtaler og er meget bedre til at håndtere afslag. Nu tror jeg på at mine behov ift arbejdspladsen også er vigtige, og at jeg har en værdi, som jeg godt kan “forhandle” med på jobmarkedet.

Iben Moerner Jensen

Journalist

SÅDAN GØR VI DET

Håndholdt gruppeforløb med Janett

Du er i online fællesundervisning i fulde 6 uger. 
Janett faciliterer LIVE CALLS 2 x om ugen i hverdage og guider dig i god proces igennem alle opgaver.

6 x 1:1 sessions – kun Janett og dig

Du har adgang til Janett i solosessions i alle 6 uger i tillæg til gruppe undervisning.
Janetts højkvalitetscoaching er din sikkerhed for at nå i mål.

6 moduler – fede opgaver der giver resultater

Du får en gennemprøvet struktur og de sikre steps som får dig i mål.
Programmet garanterer dig resultater, når du møder op til LIVE CALLS og laver opgaverne. 

 Livstidsadgang – tag programmet igen til næste år 

Investér i JOBNU én gang og tag programmet igen til næste år. Eller næste gang du skifter job.
Du har livstidsadgang til alle opgaver og kan vende tilbage til dem når det passer dig. 
Programmet bliver bedre og bedre for hvert år. 

Inspirerende undervisningsplatform

På undervisningsplatformen finder du dine printbare opgaveark og et bibliotek af inspirationsvideoer. Du finder også din modulkalender, så du har fuldt overblik over alle aktiviteter. Det er her du booker dine 1:1 sessions med Janett.

Garanteret High Vibe Community

Vi mødes i LIVE CALLS, vi ser hinanden og vi lærer hinanden at kende. Den form er ikke for alle. Den er for dig, der elsker fællesskab og er okay med at vise dig som du er. Hvis du helst vil være passiv tilskuer og LIVE CALLS er for intenst for dig, er programmet ikke for dig.

Du får et garanteret high vibe community af ligesindede, der co-creater, netværker og støtter hinanden – længe efter programmet er slut.

Janett er med på sidelinjen i gruppen med opbakning og flere gode råd i en fuld måned efter vi har afsluttet programmet. Et uvurderligt supplement!

Dette program er kraftfuldt og vil forandre dit liv. Det er ikke noget vi bare slynger ud, det er den feedback vi får fra alle dem der har været igennem programmet. 

Det er 4. gang jeg udbyder det og det er enormt populært.

Jeg anbefaler JobNu til alle jobsøgende og til selvstændige. Til folk, der er gået i stå i jobsøgning/at få selvstændig virksomhed til at køre. Og som en god måde at starte igen efter barsel (det er jo det, jeg har gjort). Et godt skub at få videre til mere handling og til at komme i flow. Det er for mig at se en stor del af værdien ved dette program – at man får handlet mere og kommer mere i flow, at man ikke bare sidder og tænker rundt og rundt … Har flyttet mig ift. at handle mere og handle “lettere.”

Sine Andersen

Iværksætter & facilitator

Jeg fik vildt meget ud af vores forløb sammen. Ikke lige det job jeg troede jeg gerne ville ha. Men et, måske ikke sprit nyt liv, men så i hvert fald et liv som i langt højere grad er i flow. Især arbejdet med livsdesign og organisering har virkelig flyttet noget. Så mange tak til Janett. Du er så sej.

Theresa Folke Olesen

Iværksætter & projektleder

JOBNU programmet 2020 er åben for tilmeldinger fra 1. august – 31. august kl. 23.59. Programmet er LIVE faciliteret af Janett i 6 uger fra 1. september – 9. oktober 2020.

Programmet udbydes kun i september/oktober 2020! Du må vente et helt år på næste. 

Din investering i at lande det job du fortjener og gå glad på arbejde hver dag er:

KUN 6.465 kr.

spar 500 kr

KUN 995 kr. pr måned

i 7 månedlige rater

Corona styrer showet. Du kommer alligevel ikke på den all-inclusive ferie til Mallorca med larm fra hotellet og klimaskam over flyturen.
Du kan ligesågodt investere i at lande dit fede job nu. Du vil elske at du gjorde det. Promise.

Det har været enormt givende og en stor tryghed for mig at være med i JobNu, at have mulighed for at få råd, når man har haft brug for det. Samtidig har det også været fedt at man har haft nogle ind over ens proces – det har været med til at bevare optimismen.
Livesessions var det allerfedeste. Det var givende at kunne følge mere med i de andres forløb også – og få indblik i deres tanker. Og ikke mindst få lov at dele egne tanker og få direkte respons. Specielt i forhold til at kontakte virksomheden og deltage i events, har jeg fået stort udbytte. Jeg føler virkelig, at jeg er blevet meget modigere og har fået blik for, hvordan jeg kan udnytte min lyst til at møde menneske, som en del af min jobsøgning. Alle der søger jobs skal tage JobNu programmet!!!

Line Gullach

Nyuddannet statskundskaber

Jeg har følt mig meget heldig på JobNu. Det har været et stort privilegie at have en coach, der tager udgangspunkt i ens individuelle situation, og det har gjort en stor forskel i min dagligdag. Jeg er blevet i stand til at tage hånd om min egen situation og meget konkret gøre noget for at ændre på det, jeg gerne vil ændre på. Dermed er jeg i proces hele tiden, og den handlingslammelse og hjælpeløshed man ellers kan føle som arbejdsløs findes ikke rigtig mere. Hvis den af og til popper frem, så ved jeg hvad jeg kan gøre, for at ændre på det.

Sara Marie Dynesen

Journalist

Dette program er baseret på 17 års studier i optimale søgeprocesser og professionel karrieredesign-nørderi.

Din master instructor og underviser i dette program er karrieredesignspecialist Janett Laumand

Jeg underviser dig, der veluddannet (eller i gang med at blive det) i, hvordan du sætter ord på dine talenter, så du kan skabe den karriere du drømmer om.

Jeg lærer dig at udtrykke dig med fuld autencitet, så du kan gøre en positiv forskel i det job du er født til at være i.

Jeg har arbejdet som karriererådgiver de sidste 12 år og er vært på JANETT TV – professionelt produceret Youtube TV, der inspirerer til at få en karriere du elsker.

Min baggrund er en cand.ling.merc i international marketing & kommunikation fra CBS. Jeg elsker al formidling og har arbejdet med international marketing i flere højteknologiske virksomheder.

Mit livsmål er at skabe en forretning fra hjertet og udvikle produkter, der løfter mennesker og gør verden til et bedre sted for os alle.

Janett er en smittende energisk facilitator. Hun har undervist alt fra håbefulde nyuddannede akademikere til hardcore erfarne specialister og ledere.

Her får du en underviser og specialist, der har årelang hands-on erfaring med Karrieredesign på det danske arbejdsmarked – og som ved, hvad der virker og ikke virker. Med garanti.

FAQ TEKNIK – HVAD KRÆVER DET AF DIG

Hvor meget tid skal jeg sætte af i de 6 uger?

Uanset om du er i den helt aktive ende, eller du tager det mere roligt, så kan du forvente at bruge mellem 5-8 timer om ugen på programmet.

Der er udviklet korte og supereffektive daglige opgaver til hvert modul. Du får opgaven sendt hver dag, og vi gennemgår den live i vores daglige sessions.

Du vurderer selv om du er med i alle sessions, eller blot ser optagelsen på et andet tidspunkt. Hvis du ikke når at lave opgaven, får du masser af inspiration af at se, hvordan de andre deltagere går til opgaven. Du lærer altså hele tiden –  uanset hvor aktiv du er.

Når programmet er gennemført, har du fuldt overblik over alle moduler og alle de opgaver, vi har gennemgået. Du har alt samlet i en stor bank af ressourcer, du kan plukke fra til alle dine fremtidige salgs- eller jobsøgningssituationer.

Jo mere du investerer af din tid og dit engagement i programmet – jo mere får du ud af det. Og du bliver støttet hele vejen.

Hvad kræver det af tekniske færdigheder?

Programmet er 100% online. Vi bruger forskellige plugins, som du får besked om, når du tilmelder dig. 

Du får instruktion i, hvordan du kommer igang. Det er så let at selv din mormor kan finde ud af det.

Vi optager alle LIVE calls, så kan du ikke nå et af dem, kan du se dem på tidspunkter, hvor det passer dig. Hjemme eller i bussen, metroen, toget.

Tap ind i glæde og tillid til at
du lander det rigtige job. 

995 kr

i 7 månedlige rater

KUN 6.465 kr.

spar 500 kr

Stadig lidt i tvivl om du skal med?

Mangler du de sidste 3 argumenter for,
hvorfor du skal designe din næste karrieredrøm sammen med mig?

 

 DU FÅR COACHING I SUPERDOSER

JOB NU programmet er designet på et solidt fundament af gruppebaseret coaching. Den metode rykker dig med kvantespring, for transformation sker mellem mennesker. Du bliver så super meget mere glad, positiv og handlekraftig hos os.

 DU BLIVER ULTRASKARP PÅ DIT VÆRD 

Fordi det, du lærer her, kan bruges i alle de situationer, hvor du skal “sælge” og overbevise om det du kan. Du lærer en helt anden måde at være i verden på, som gør dig knivskarp i dine præsentationer.

, DU FÅR DELUXE KARRIEREDESIGN

Fordi det mindset og den tilgang til jobsøgning du lærer her ikke findes på noget andet jobsøgningskursus derude. Dette er DELUXE udgaven og målrettet dig der er veluddannet og dig der ved du vil investere i din egen udvikling løbende.

I går dykkede jeg på ny ned i dit skønne skønne JobNu univers og hver gang bliver jeg lige overvældet af hvor meget fed inspiration og viden der er at hente. Hold nu op hvor kan du bare være stolt af det produkt du har skabt! Det er 100% delux pakken af jobsøgningskurser og det bedste på det danske marked, uden tvivl.

Trine Overby

HR konsulent

Jeg er mega imponeret over din energi og din begejstring over det du laver på JobNu! Det er fedt at mærke og det smitter. Jeg synes virkelig, at du har rykket os allesammen og givet os mange værktøjer til at tænke anderledes. Det gik op for mig at jeg faktisk ikke var helt klar over, hvor jeg gerne vil hen i min karriere. Jeg glæder mig til at gøre brug af alle de værktøjer du har delt i gruppen og til at lade mig inspirere af de seje kvinder, der allerede er rykket for vildt på kaffemøder, kontakter og events. Det er mega fedt!
Kombinationen af de værktøjer og indsigter du har delt og det at være en del af et netværk med andre kvinder, der står med nogle af de samme udfordringer som én selv, har tilført en fed synergi! Det løft det giver igennem energi og inspiration. Ikke mindst takket være dig og den måde du har skabt interaktion i gruppen. Der har fra start været en følelse af åbenhed og plads til at være sig selv. Ikke noget præstationsræs eller spidse albuer – bare super seje kvinder, der gerne vil lære af hinanden og løfte hinanden. Jeg har været virkelig glad for at være en del af det og jeg glæder mig til at fortsat at være med.

Ida Buhl Jensen

Cand.merc.

995 kr

i 7 månedlige rater

KUN 6.465 kr.

spar 500 kr

Tilmeld dig Danmarks mest innovative nyhedsbrev om karrieredesign.


Få Janetts guide til det job du elsker og søg job på den FEDE måde. Du får:


- de konkrete steps du skal inkludere
- daglig struktur du kan læne dig ind i
- fede vibes til at gøre søgeprocessen let


Jeg sender kun emails om karrieredesign og kurser der gør dig til en dygtig karrieredesigner. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

 

You have Successfully Subscribed!

Erfarings & Behovsmatricen


Om 30 sek. får du et redskab, som på en let og legende måde giver dig overblik over hvilke erfaringer du skal fokusere på at få her og nu.

Brug matricen til at skabe et godt overblik over, hvilke steps du skal tage for at nå i mål.

ENJOY!

XO Janett

You have Successfully Subscribed!

ELSK DIN KARRIERE CHALLENGE 2021

Vi trækker i arbejdstøjet og så får du ligesom Malene her:
- de konkrete steps du skal inkludere for at lande det fede job.
- struktur og fede vibes til at gøre søgeprocessen sjov.
- en januar måned du ikke troede kunne blive så skæg, indsigtsfuld, udbytterig.

You have Successfully Subscribed!

GØR SOM DE ANDRE SERIØSE FIRSTMOVERS

 

Tilmeld dig Danmarks måske mest innovative nyhedsbrev om karrieredesign.

 

Kun emails om karrieredesign og kurser der gør dig til en dygtig karrieredesigner.

 

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

You have Successfully Subscribed!

GØR SOM DE ANDRE SERIØSE FIRSTMOVERS

 

Tilmeld dig Danmarks måske mest innovative nyhedsbrev om karrieredesign.

 

Kun emails om karrieredesign og kurser der gør dig til en dygtig karrieredesigner.

 

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

You have Successfully Subscribed!