Vil du claime dit fede liv på alle fronter?

Tænk på et område i dit liv du gerne vil ændre.

Lige meget hvor meget tvivl du sidder med lige nu, så er det muligt at ændre det. Du har blot brug for et nyt fokus. Et nyt perspektiv. 

Du har brug for en proces og de præcise redskaber til at forstå, at det eneste der står imellem dig og dit fede lev er din hjerne. Du har brug for at:

samle dine tanker til klarhed og ro, at tænke kloge og konstruktive tanker, du let kan handle på.

finde din vedvarende indre styrke, ’cause we can do hard shit!’ Især når vi gør det sammen og får feedback løbende.

få samlet dine tanker til et laserfokus af: “YES, nu kan jeg se den vej jeg skal gå. Nu er der retning, power, og motivation inde i mig.”

mærke at du tror på din retning.

tror på, at det du kan, det du mestrer og tilbyder har stor værdi for de rette virksomheder og kunder.

KarriereDesign Akademiet er svaret på din udfordring!

Det er et program der tager dig i hånden og støtter dig mens du studerer og lærer at forstå dig selv. Det hjælper dig med at se meningen i dine tanker, følelser, din uhensigtsmæssige adfærd og dine automatreaktioner.

Programmet hjælper dig med – step by step – at nå de resultater du sætter dig for. 

KarriereDesign Akademiet er en kombi af deluxe karrieredesign,
personlig udvikling & autentisk personlig branding – i ét og samme program.

✭ Du lærer at forstå hvad der sker i din hjerne når du oplever angst, ubehag, stress, bekymringer og kedsomhed.

✭ Hvordan du lader tanker og følelser flyde igennem dig til de har vist dig det de vil og du kan slippe dem permanent. 

✭ Hvordan du motiverer dig selv på en dybt autentisk måde, så du får gjort det du sætter dig for, hurtigt og uden overspringshandlinger.

✭ Du bliver kort og godt en person med stor selvindsigt og stor handlekraft – fordi du ved hvad du står for og hvor du vil hen. 

Alt dette lærer du i en varieret og spændende kombination af liveundervisning med nyt tema hver måned, 1:1 med Janett, videokurser, worksheets, selvstudie, og live samtale calls hvor vi dykker ned i temaerne sammen og studerer dem.

KarriereDesign Akademiet er et all-inclusive månedligt coaching program med intensiv undervisning i emner som: 

✭ Styr din indre overtænker
✭ Adgang til supertænkning
✭ Bliv den stærkeste og mest modige udgave af dig selv
✭ Lær at styre dine følelser på højt niveau
✭ Få gjort det du sætter dig for
✭ Bliv en badass og tillidsfuld leder andre har stor lyst til at følge
✭ Få masser af indre tillid og badassery du kan handle på
✭ Smid gamle tunge overbevisninger ud der fastholder dig i passivitet
✭ Få en stabil økonomi & en omsætning i top
✭ Føl dig i ro og balance i din hverdag
✭ Iværksætteri baseret på innovation og evolution
✭ Indblik i Karrieredesignmodellen, så din værdi bliver tydelig og attraktiv i verden

ALT DETTE FÅR DU PÅ KARRIEREDESIGN AKADEMIET

Hver uge er der et bredt udvalg af live coaching valgmuligheder du kan vælge imellem – eller du kan deltage i dem alle: 

 Live gruppeundervisning med Janett Laumand

 Privat 1:1 live sessions med Janett Laumand.

 PDF selvstudie opgaver 4 x måneden. 

 Video & Audio instruktionsfiler du kan afspille hvor du er.

 Temakalender med oversigt over alle optagede kurser du kan dykke ned i og studere.

Hvor meget du deltager er op til dig. Hvis du vil starte ud langsomt kan du se videoerne og vores optagede live tema gruppecoaching sessions og så arbejde med dine PDF worksheets i dit eget tempo.

Eller du kan vælge at arbejde med de skriftlige uge/månedsopgaver, deltage i vores live calls, og få coaching 1 eller flere gange om ugen. Hvis du er typen der går ALL IN på dine processer, så er KarriereDesign Akademiet det helt rigtige sted for dig.

KarriereDesign Akademiet er programmet for dig der er træt af at købe det ene selvudviklingskursus efter det andet, uden at det for alvor rykker dit liv derhen, hvor du ønske at være. Det er for dig der er klar til at GØRE ARBEJDET med at transformere og forandre dit liv og er villig til at gøre det på konsistent basis.

Programmet virker og det virker SÅ godt, at du skal forberede dig på at du ikke er den samme person, når du har været her et stykke tid.

Hvis du vil have et quick fix, et hurtigt kursus, der giver dig insta-løsninger, hvis du ikke er villig til at gøre dit selvudviklingsarbejde og se et par outdatede og semi-selvdestruktive mønstre i øjnene – og slippe dem (det lærer du nemlig her) – så er programmet IKKE for dig.

Din investering i dig selv er 1.995,- DKK pr måned. Du har mulighed for at få helt op til 6 x coaching HVER ENESTE MÅNED. Det er en fantastisk god investering i at få dig og din forretning/salg/omsætning/karrieredrøm solidt ud over rampen – og lykkes.

Du finder ikke et federe og mere innovativt coachingtilbud noget andet sted lige nu.

Du kan stoppe dit abonnement i din personlige udvikling til enhver tid, men det tror jeg ikke du har lyst til, når du ser hvor meget dit liv forandrer sig fra nu af.

Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig her og så er du allerede i gang.

Vi ses derinde.

Læs handelsbetingelser her

Karrieredesign Akademiet er al min viden samlet ét sted. Det er et giga bibliotek du kan studere, en vitaminbombe af energi og mine hemmeligheder til at få ting gjort.

Din master instructor og facilitator i dette program er karrieredesignspecialist Janett Laumand

Jeg underviser videbegærlige, læringsivrige mennesker, hvordan de designer en karriere de elsker hvert minut af. Det er faktisk muligt at leve et dagligt liv i glæde, flow og balance. 

Jeg lærer dig at tappe ind i det sted i dig, hvor du kan udtrykke dig med fuld autenticitet. Så du kan tiltrække og gøre en positiv forskel i det job du er født til at være i. Ofte må du skabe det selv og det kræver systematik, fede vibes og et sparke røv fællesskab af mennesker der med succes har gået vejen. 

Jeg har arbejdet som karriererådgiver de sidste 12 år og er vært på Karrieredesignpodcasten, som hver uge sender inspirationsepisoder til designglade mennesker.

Min baggrund er en cand.ling.merc i international marketing & kommunikation fra CBS. Jeg elsker al formidling og har arbejdet med international marketing i flere højteknologiske virksomheder. Jeg har taget en Evolutionary Coaching uddannelse hos Soleira Green i 2007 og bruger alle hendes transformative redskaber hver dag.

Mit livsmål er udvikle produkter, der løfter mennesker og gør verden til et bedre sted for os alle. Jeg er meget passioneret omkring meditation og gør det i fast daglig praksis morgen og aften. Det har ændret mit liv radikalt at meditere.

Janett er en smittende energisk facilitator. Hun har undervist alt fra nyuddannede akademikere  erfarne specialister og ledere til en bred vifte af iværksættere og soloprenører på forskellige stadier af deres forretningsudvikling.

1.995,- kr /mdr

Stadig lidt i tvivl om du skal på Karrieredesign Akademiet?

Mangler du de sidste 3 argumenter for,
hvorfor du skal lade mig guide dig i mål med din Drøm hver uge?

 

 DU FÅR SYSTEMATISK COACHING – I SUPERDOSER

Karrieredesign Akademiet er designet på et solidt fundament af gennemtestet blended learning og evolutionary coaching metoden. Den metode rykker dig med kvantespring, for transformation sker mellem mennesker. Du bliver så super meget mere glad, positiv og handlekraftig hos os.

 DU BLIVER ULTRASKARP PÅ DIN VÆRDI I VERDEN 

Det, du lærer på KarriereDesign Akademiet kan bruges i alle de situationer, hvor du skal overbevise om det du kan. Du lærer en en metode til at designe, som er baseret på innovation og autenticitet. Og den gør dig knivskarp i dine præsentationer og i din gennemslagskraft.

 DU FÅR DELUXE & TOPINNOVATIVT KARRIEREDESIGN

Det mindset og den tilgang til at være i verden du lærer her findes ikke på noget andet karrieredesignprogram derude. Dette er DELUXE udgaven og målrettet dig der er veluddannet og dig der ved du vil investere i din egen udvikling løbende.

Jeg har i årevis arbejdet med mig selv på alle mulige andre måder, og jeg har angrebet mine udfordringer fra forskellige vinkler. Måske i håbet om at finde ‘den rigtige’ løsning. Jeg var nået til et sted, hvor jeg kunne se, at der skulle ske noget andet nu, og jeg var dybt rastløs for at komme i gang, fordi jeg ikke har orket at slæbe rundt på mere gammel bagage.

Jeg har i virkeligheden berørt temaer, som jeg har arbejdet med mange, mange gange før. Her tænker jeg især på forholdet til mine forældre og på min barndom, men også på mit arbejdsliv – egentlig startende helt tilbage fra min skolegang – og på mine parforhold og min tilgang til livet.

Det, jeg ser mig selv på vej mod, er stor frihed, en smuk følelse af fremtiden. Som den skal være – uanset hvad det konkret er, jeg så kommer til at fylde i den. Det er frihed fra gamle regler om, at jeg er begrænset – af hvad som helst. Depression. Knokleri. Hamsterhjul. Andres anerkendelse eller kritik.

Jeg har en helt sikker følelse af, at jeg skal noget andet. Noget, der føles som noget mere. Men at jeg skal tænke ‘noget mere’ på en ny måde, fordi det handler om noget andet end at avancere til en stilling med en lidt flottere titel, blot med endnu mere knoklearbejde og opgaver, jeg ikke nyder.

Dybest set ser jeg, at jeg er på vej hen mod at tillade mig selv at stole på den intuition, jeg VED er i mig, men som jeg ikke har troet på.

Jeg troede, jeg skulle møde ydre mål for at få lov at have succes i verden – og det har holdt mig tilbage, fordi jeg har troet, at det kunne jeg alligevel ikke klare.

Jeg arbejder nu med den nye erkendelse af, at det, jeg skal, det kommer stærkt inde fra mig selv. Jeg ved nu med helt ro, at hvis jeg ikke kan hvile i det med det job eller andet, jeg laver, så er jeg det forkerte sted. 

Malene F. Borgny

Geograf, byplanlægger

1.995,- kr /mdr

SPØRGSMÅL

Hvor meget tid skal jeg sætte af ugen?

Der er udviklet 4 korte og supereffektive opgaver til hvert månedstema. Du får temaet sendt d. 1. i en måned og har så adgang til alle 4 opgaver med det samme.

Du kan lave dem alle eller plukke i dem – de er forskellige perspektiver og fokuspunkter vi undersøger og belyser månedstemaet fra.

Vi gennemgår opgaverne i vores ugentlige tema live gruppesessions.

Du vurderer selv om du er med i alle sessions, eller blot ser optagelsen på et andet tidspunkt.

Hvis du ikke når at lave en opgave, får du masser af inspiration af at se, hvordan de andre deltagere går til den. Du lærer altså hele tiden  – uanset hvor aktiv du er.

Du har fuldt overblik over alle temaer og alle de opgaver vi har gennemgået. Du har alt samlet i en stor bank af ressourcer, du kan plukke fra nårsomhelst.

Jo mere du investerer af din tid og dit engagement i programmet – jo mere får du ud af det. Og du bliver støttet hele vejen.

Skal jeg være på Facebook for at være med?

Nej. Dette er et individuelt dybdeudviklende karrieredesignprogram og Facebook kan virke meget forstyrrende på fordybelse. Alle undervisningsmaterialer, alle videoer og lydfiler er tilgængelige via et online medlemsunivers, som du har adgang til. 

Hvem er KarriereDesign Akademiet perfekt for?

Jeg har designet KarriereDesign Akademiet til dig ved du har brug for masser af løbende sparring til at se din drøm tage form fysisk. Til dig der vil give dig selv ugentlig sparring til at tage dit lederskab på dig, til dig der vil være ansvarlig for din tænkning, dig der vil skaffe dig selv højkvalitets coaching og dig der vil investere i din egen personlige udvikling løbende. 

Du kan bruge mig til forretningsudvikling, ledelsesudvikling, topklasse branding og marketing sparring – altsammen med et humanistisk perspektiv og dyb empati for dig og din proces. Jeg går selv vejen og der er NUL salgsbullshit – blot autenticitet og badassery, og masser af tung erfaring indenfor karriererådgivning og iværksætteri.

Jeg har en stærk spirituel åre i mig, så ord som vibe, energi og universet skal ikke trigge dig negativt. Jeg kombinerer det bedste af det akademiske, faktabaserede og videnskabelige med det bedste af det intuitive, det materielt usynlige og det visdomsfunderede. 

Hvem er KarriereDesign Akademiet IKKE for?

Hvis du er i en alvorlig livskrise, hvis du ikke er klar til at committe dig til et fast månedligt udviklingsforløb, er programmet ikke for dig. Hvis du er nysgerrig og lige vil tjekke mig og mit arbejde ud, så hop ind i min åbne gruppe, som du finder HER.

Jeg tilbyder min højkvalitetsundervisning hver eneste uge året rundt, så du i ro og mag kan finde ud af, om mit arbejde og livssyn passer til dig.

KarriereDesign Akademiet er IKKE et quickfix. Du får ikke skabt livstransformerende ændringer på 4 uger. Det vi studerer sammen her, er det systematiske arbejde med at vokse ind i din drøm og opdage den person du må blive for at nå derhen.

Hvis du mod forventning ikke føler KarriereDesign Akademiet matcher dig, kan du få pengene retur, da der er 14 dages returret på programmet. 

Hvad kræver det af tekniske færdigheder?

Programmet er 100% online. Vi bruger forskellige plugins, som du får besked om, når du tilmelder dig. 

Du får instruktion i, hvordan du kommer igang. Det er så let at selv din mormor kan finde ud af det.

Vi optager alle LIVE calls, så kan du ikke nå et af dem, kan du se dem på tidspunkter, hvor det passer dig. Hjemme eller i bussen, metroen, toget.

Tilmeld dig Danmarks mest innovative nyhedsbrev om karrieredesign.


Få Janetts guide til det job du elsker og søg job på den FEDE måde. Du får:


- de konkrete steps du skal inkludere
- daglig struktur du kan læne dig ind i
- fede vibes til at gøre søgeprocessen let


Jeg sender kun emails om karrieredesign og kurser der gør dig til en dygtig karrieredesigner. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

 

You have Successfully Subscribed!

Erfarings & Behovsmatricen


Om 30 sek. får du et redskab, som på en let og legende måde giver dig overblik over hvilke erfaringer du skal fokusere på at få her og nu.

Brug matricen til at skabe et godt overblik over, hvilke steps du skal tage for at nå i mål.

ENJOY!

XO Janett

You have Successfully Subscribed!

ELSK DIN KARRIERE CHALLENGE 2021

Vi trækker i arbejdstøjet og så får du ligesom Malene her:
- de konkrete steps du skal inkludere for at lande det fede job.
- struktur og fede vibes til at gøre søgeprocessen sjov.
- en januar måned du ikke troede kunne blive så skæg, indsigtsfuld, udbytterig.

You have Successfully Subscribed!