Får det at bruge dit netværk i jobsøgning dig til at stille ind på uendeligt? Fryser du til is ved tanken om at kontakte fremmede mennesker og høre om jobåbninger?

Jeg er med dig 100%.

Vi er ikke alle født til at vade ind i folk med træsko på og stille direkte og konfronterende spørgsmål i bedste: “Hey, hvad så dér, har du et job til mig” stil.

Dit netværk er dine allierede

Jeg har selv prøvet at være ledig. Jeg ved ikke hvor mange konsulenter jeg har hørt gentage mantraet: “Du skal blive bedre til at netværke. Langt de fleste jobs besættes via netværk.”

Ja, tak, men HVORDAN? Hvordan “bruger” jeg mit netværk på en måde, så jeg ikke ender med at skade relationen? Hvor undgår jeg et rygte som en snylter og en klæbefrans?

I denne episode lærer du 4 solide strategier til at gribe dit netværk an på en intelligent og selvkærlig måde. Og du lærer, hvordan du både ærer dine egne behov for at fremstå med integritet OG ikke skræmmer dine relationer væk.

I episoden udforsker vi hvilke netværksformer, der er mest optimale for netop dig. Kunsten at netværke er nemlig, at du skræddersyr en metode, der fremhæver alle dine bedste situationer. Og du helt undgår netværkssituationer, hvor du ikke føler dig tilpas.

Når du har haft tid til at se episoden, vil jeg elske at høre fra dig.

  • I hvilke netværkssituationer føler du dig som en fisk i vandet og hvilke undgår du helst?

Som altid bliver vi klogest i fællesskab, så smid en kommentar nedenfor.

Tusind tak fordi du følger med hver anden onsdag.

Jeanette :o)

Hvis du kender nogen i din omgangskreds – venner, kolleger eller kunder, som trænger til ny inspiration omkring kunsten at netværke, så del denne mail med dem. Måske er du netop det netværk, de sidder og venter på?

Læs Dale Carnegies: How to Win Friends and Influence People – den er MUST READ for alle der vil mestre kunsten at netværke med elegance og hjerte.

Vil du øve dig i at tage imod hjælp fra fremmede eller selv give, kan du melde dig ind i Facebookgruppen: Vi hjælper hinanden – fordi vi har lyst.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sådan bliver du så attraktiv og værdifuld at du må sige nej til jobs.


Om 30 sek. ved du hvordan du på en let og legende måde skaber de resultater du brænder for og lander det job du elsker. Du får:

- udførligt overblik over de steps du skal inkludere
- hvordan du integrerer jobsøgning i din hverdag
- struktur og fede vibes til at gøre processen sjov

You have Successfully Subscribed!

Erfarings & Behovsmatricen


Om 30 sek. får du et redskab, som på en let og legende måde giver dig overblik over hvilke erfaringer du skal fokusere på at få her og nu.

Brug matricen til at skabe et godt overblik over, hvilke steps du skal tage for at nå i mål.

ENJOY!

XO Janett

You have Successfully Subscribed!