At sælge er altså en af mine helt store kæmpheste. For jeg har ikke altid været god til det. Faktisk kunne jeg 100% relatere til Emilie, da hun sendte dette spørgsmål til mig:

” Jeg ved jeg er god til det jeg laver, men jeg er virkelig dårlig til at sælge mig selv, og jeg hader det! Hjælp! Jeg har brug for nye redskaber.”

For mig er det også grænseoverskridende at tage kontakt til fremmede mennesker. Jeg føler jeg skal mutere min personlighed til überpushy.

Mange os har utroligt mange negative associationer knyttet op på selve det at sælge. Ikke mindst fordi vi siden vi var helt små er blevet totalspammet med invaderende reklamer overalt i det offentlige rum.

Og så skal vi ikke glemme at vi som nordboere ikke altid er trænet i at stå frem tydeligt og sætte ord på hvordan vi kan bidrage og skabe værdi for andre mennesker og virksomheder. Det bliver let en indre: “jamen er jeg så ikke liiidt for selvfed, hvis jeg står dér og roser mig selv?”

Men det vi glemmer er, at salg jo i sin oprindelige essens handler om at tilbyde mennesker noget de står og har brug for. 

At sælge handler om at finde ud af hvad folk gerne vil have – og så hjælpe dem med at få det! 

Not rocket science, vel?

Og så består SALG af mange faser, hvor vi skal fra et indledende møde, hvor vi er fremmede for hinanden, hvor vi først skal skabe kontakt og tillid, til at vi stille og roligt får afdækket, hvilke reelle behov vi kan opfylde. Vi skal afdække om det vi tilbyder overhovedet er et match for en virksomhed. Og først til allersidst foregår selve salget.

Salg er med andre ord noget vi skal gøre os fortjent til.

I dag gennemgår vi 4 stærke strategier du kan bruge til at blive en troværdig og effektiv sælger på dine egne præmisser.

Efter du har set episoden i ro og mag vil jeg gerne høre din historie.

Har du som Emilie også oplevet at gå helt i stå med at komme ud til kunder eller virksomheder? Del med os andre, hvilken metode eller strategi du synes fungerer allerbedst for dig.

Skriv en kommentar nedenfor.

Tusinde tak fordi du ser med hver tirsdag! ?

XO Janett

Læs mere om Harry Brownes bog How to Sell Anything HER

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tag så meget action at du må sige nej til jobs.


Om 30 sek. ved du hvordan du på en let og legende måde skaber de resultater du brænder for og lander det job du elsker. Du får:

- udførligt overblik over de steps du skal inkludere
- hvordan du integrerer jobsøgning i din hverdag
- struktur og fede vibes til at gøre processen sjov

You have Successfully Subscribed!

Erfarings & Behovsmatricen


Om 30 sek. får du et redskab, som på en let og legende måde giver dig overblik over hvilke erfaringer du skal fokusere på at få her og nu.

Brug matricen til at skabe et godt overblik over, hvilke steps du skal tage for at nå i mål.

ENJOY!

XO Janett

You have Successfully Subscribed!