“Jeg har søgt og søgt og nu tager jeg snart hvad som helst!”, skrev Ida til mig forleden. Ida er stuck i en nedadgående spiral af selvsabotage pga. manglende respons, og hun bliver stadigt mere ukritisk mht., hvilke jobs hun søger.

OMG, jeg har prøvet det selv. At søge job under niveau er selvsabotage og det virker ikke. I al den tid jeg søgte, blev jeg ikke tilbudt én eneste samtale. Til gengæld blev jeg mere og mere demotiveret og defokuseret.

For jeg oplevede, at i takt med at jeg solgte ud af mine oprindelige karrieredrømme, forsvandt den gode energi og min afmagt tog til. Hvorfor bruge så mange år på et langt videregående studie, hvis der ingen relevante jobs var at få?

Hvordan skulle jeg vende bøtten og finde en søgestrategi der virkede?

I denne episode udforsker vi 4 strategier til at overvinde selvsabotage. Du får et overbliksmatrix til at komme tilbage på sporet og genskabe følelsen af, at du kan mestre jobsøgning på din egen måde.

Når du har haft tid til at se episoden, så vil jeg elske at høre fra dig:

Har selvsabotage på jobsøgningsfronten været en del af din mere eller mindre bevidste søgeproces? Har du søgt jobs der var under dit niveau og har du takket ja til en stilling alligevel?

Hvordan kan de 4 strategier jeg har delt med dig i dagens episode hjælpe dig med at holde fast i din karrieredrøm?

Del dine indsigter med mig nedenfor i kommentarfeltet. Din historie kan være præcis den viden, der gør en forskel for en af de mennesker, der ser med hver anden onsdag.

Dagens episode vil hjælpe dig med at genfinde energi og fokus, så husk at se den.

PS: Hvis du har venner, kolleger eller kunder du synes trænger til at blive heppet på i deres jobsøgning, så del endelig denne mail med dem.

Link til SWOT Matricen

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sådan bliver du så attraktiv og værdifuld at du må sige nej til jobs.


Om 30 sek. ved du hvordan du på en let og legende måde skaber de resultater du brænder for og lander det job du elsker. Du får:

- udførligt overblik over de steps du skal inkludere
- hvordan du integrerer jobsøgning i din hverdag
- struktur og fede vibes til at gøre processen sjov

You have Successfully Subscribed!

Erfarings & Behovsmatricen


Om 30 sek. får du et redskab, som på en let og legende måde giver dig overblik over hvilke erfaringer du skal fokusere på at få her og nu.

Brug matricen til at skabe et godt overblik over, hvilke steps du skal tage for at nå i mål.

ENJOY!

XO Janett

You have Successfully Subscribed!