Jobafslag er den sikre vej til akut nedtur. Efter 50-100 afslag er din motivation helt i bund og du har store ridser i selvværdet .

Hvis du føler det efterhånden er ligegyldigt om du søger job eller ej, så er vi minimum to personer i den klub.

Jeg kender ALT til det. Da jeg var nyuddannet havde jeg nok Danmarks højeste score i jobafslag og min motivation var helt i bund. En af grundene til jeg er blevet karriererådgiver er, at jeg har lært stort set alle tænkelige WHAT NOT TO DO’S, når det kommer til jobsøgning.

Jobafslag er kilden til excellence – du SKAL blive bedre

Men på min vej var jeg heldig at møde mennesker, der var klogere end mig selv. De gav mig deres bedste strategier videre. Pludselig var det slut med at skrive min optimisme ned i et sort hul. Jeg lærte en metode til at holde ud på en konstruktiv og kærlig måde. Jeg genfandt min motivation og glæde midt i al mit forgæves søgearbejde.

Og i denne episode af TV med Jeanette får du 3 af mine bedste strategier til at genfinde motivationen igen efter alt for mange jobafslag.

Når du har haft tid til at se episoden, så vil jeg elske at høre fra dig:

Hvordan har du grebet din søgeproces an indtil videre? Er der dage, hvor du mest har lyst til at give op? Og hvad gør du for at komme ud af øv-dynen og op på hesten igen?

Hvordan kan de tre strategier jeg har delt med dig i dagens episode hjælpe dig med at fjerne følelsen af, at du ikke kommer nogen vegne?

Del dine indsigter med mig nedenfor i kommentarfeltet. Din historie kan være præcis den viden, der gør en forskel for en af de mennesker, der ser med hver anden onsdag.

Dagens episode vil hjælpe dig med at genfinde motivationen og glæden, så husk at se den.

XO Janett

PS: Hvis du har venner, kolleger eller kunder du synes trænger til at blive heppet på i deres jobsøgning, så del endelig denne mail med dem.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tag så meget action at du må sige nej til jobs.


Om 30 sek. ved du hvordan du på en let og legende måde skaber de resultater du brænder for og lander det job du elsker. Du får:

- udførligt overblik over de steps du skal inkludere
- hvordan du integrerer jobsøgning i din hverdag
- struktur og fede vibes til at gøre processen sjov

You have Successfully Subscribed!

Erfarings & Behovsmatricen


Om 30 sek. får du et redskab, som på en let og legende måde giver dig overblik over hvilke erfaringer du skal fokusere på at få her og nu.

Brug matricen til at skabe et godt overblik over, hvilke steps du skal tage for at nå i mål.

ENJOY!

XO Janett

You have Successfully Subscribed!